CURSURI GRATUITE

CURSURI GRATUITE

Asociația Psihologilor Gorjeni , în parteneriat cu - S.C PAIDEA SRL, F.N.C.T “Ecaterina Teodoroiu” și Asociația Pentru Șanse Egale - organizează cursuri de calificare/ recalificare/ dobândire de noi competenţe, în cadrul proiectelor pe care le derulează împreună cu aceștia, până la sfârșitul anului 2015.
Cursurile se adresează șomerilor, persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Se asigură transport gratuit, din localitățile de domiciliu la cea în care se desfășoară cursurile și retur, precum și un premiu în bani/fiecare participant. La finalizarea cursurilor vor fi obținute certificate de calificare/recalificare recunoscute pe plan național și european, pentru următoarele meserii: Cofetar, Patiser, Ospătar, Lucrător în comerţ, Manichiurist/ Pedichiurist, Îngrijitor bătrăni la domiciliu, Frizer, Cameristă; precum și certificate de absolvire recunoscute pe plan național și european pentru Cursuri de inițiere în: Comunicare în limba engleză, Manager de proiect, Competențe sociale și civice - Dezvoltare personală, Competenţe antreprenoriale, Recepționer de hotel, Comunicare și lucrul în echipă, Competențe informatice, Inspector/Referent resurse umane.

Cursurile se desfășoară la sediile/punctele de lucru ale entităților care le organizează sau în localitatea dumneavoastră. Mai multe detalii puteţi obţine la biroul din Târgu-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 36, (lângă Muzeul Județean) telefon 0253/213041, e-mail: contact@apsg.eu , Web: www.apsg.eu sau la primăria din localitatea dumneavoastră.

*Grupurile vulnerabile în principal vizate, sunt: Femei; Familii care au mai mult de doi copii; Familii monoparentale; Victime ale violenţei în familie; Persoane care trăiesc din venitul minim garantat; Persoane care locuiesc în comunități izolate s.a.

Posted in Noutati, Formare profesionala on May 22, 2018